ИЗДВАЈАМО

АКТУЕЛНОСТИ

АКТУЕЛНОСТИ - 16.11.2021.

ПАЛМА : ТИ КОЈИ НАПАДАЈУ ВУЧИЋА И ЊЕГОВУ ПОРОДИЦУ, ТО СУ БРЕ БУДАЛЕ И ЛУДАЦИ И ТРЕБА ШТО ПРЕ ДА ИДУ ДА СЕ ЛЕЧЕ

“Проблем данашње опозиције у Србији, пре свега Драгана Ђиласа И Вука Јеремића је што они немају програм, па да кажу “ако добијемо 4,1 посто ваших гласова радићемо то, то и то, а када смо били на власти радили смо то, то и то. Врло добро знамо шта су радили, нафатирао се Драган Ђилас огромним парама, а данас једва чека да нешто напише пошаље у неке државе против Србије. Међутим грађани Србије су то видели и констатовали, а то је да те њихове поруке не значе ништа и не вреде ништа и могу да причају шта год хоће. Ви сте видели какви су то све напади на Александра Вучића и његову породицу, али на срећу у Србији је веома мали проценат тих будала. То су бре будале и лудаци и они подхитно треба да се лече. Свакога дана нападају Вучића и његову породицу, нападају га само зато што постоји резултат и зато што се данас живи много боље у Србији него пре. Они су вам као неки “слепац” у селу који види да пропада начисто и сваког дана испред задруге или продавнице вређа и своје комшије и своје село и свој град и своју државу. Драган Ђилас је газда, а не председник странке и он мисли да све може парама да купи. Не може да се купи бирачко тело, не може да се купи неко ко зна ко си, шта си и одакле си”, изјавио је председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма гостујући на ТВ Пинк.

ХАШКИ СУД ЈЕ НАПРАВЉЕН ЗА СРБЕ И ЈА ГА НЕПОШТУЈЕМ И СВАКОГА ДАНА НЕГИРАМ ДА ЈЕ У СРЕБРЕНЦИ БИЛО ГЕНОЦИДА

“Овима из опзиције у Србији за све је крива власт. Сада свађају грађане око мурала Ратку Младићу. Није држава дала налог тим момцима да направе мурал генералу Младићу. Хашки суд је направљен за Србе и ја не поштујем нити ценим тај суд. Ја сваког дана негирам да је у Сребреници било геноцида, било је злочина и на једној и на другој страни, али дајте да једном више престане та милитантна реторика и милитантне поруке, дајмо да видимо како ћемо да радимо, да економски сарађујемо и да више престане са учењем деце Бошњака да мрзе Србе и обрнуто. Та деца нису ни рођена када је био рат на простору бивше Југославије. То није политика за коју се залаже држава Србија, јер такав политика не може ништа добро да нам донесе. Држава Србија се залаже за мир, стабилност, сарадњу и напредак. Драган Ђилас и његови су предлагали да и Скупштина Србије донесе декларацију да је био геноцид у Сребреници. Па кога ви представљате. Проблем је у томе што сви ти Срби који су осуђени у Хагу су бирани од стране грађана Србије, Републике Српске и Републике Српске Крајине и ја се бојим да то не буде колективна одговорност и да наши унуци неће моћи да исплате сву ту наводну ратну штету, а Србија није водила освајачке, него одбрамбене ратове”, оценио је председник Јединствене Србије.

У КАТАР НЕ ИДЕМО ТУРИСТИЧКИ НЕГО ПО МЕДАЉУ

“Да наши фудбалерри нису постигли успех какав су постигли, опет би овима из опозиције у Србији крив био Вучић. Наша фудбалска репрезентација је за понос свих нас, како због успеха на терену, тако и због њихове одлуке да премију од милион евра дају у хуманитарне сврхе, односно за лечење деце која имају неке болести. Србија има чиме да се поноси, идемо у Катар, али не туристички и ја сам оптимиста и мислим да једна од медаља може да заврши у нашим витринама. И наши репрезентативци су сада као Новак Ђоковић када је постао најбољи на свету и они су сада идоли младим људима и тако и треба да буде, а не неки који се баве неким другим пословима. Они су дали 110 посто на терену и важно је што је селектор репрезентације легенда Драган Стојковић Пикси, који је ауторитет и у свлачионици и на терену”, сматра Марковић и најавио да ће у среду и четвртак боравити у посети манастиру Хиландар.