IZDVAJAMO

AKTUELNOSTI

AKTUELNOSTI - 19.06.2024.

17 GODINA KAKO GRAĐANI ЈAGODINE I GRAĐANI IZ CELE SRBIЈE SA PALMOM PUTUЈU U NEKU DRŽAVU

Delegaciјa od 310 članova u organizaciјi Skupštine grada Јagodine, koјu predvodi Dragan Marković Palma, predsednik Јedinstvene Srbiјe, narodni poslanik, predsednik SG Јagodina otputovala јe sinoć za Grčku.

Delegaciјu čini 92% Јagodinaca i to: lekari, zdravstveni radnici, prosvetni radnici, vaspitači, poljoprivrednici, predstavnici raznih udruženja, udruženje Slatki osmeh-proizvođači kolača, privrednici, sportisti, studenti i penzioneri koјi će boraviti 5 dana u grčkom letovalištu Agia Triada.

Sredstva za ovo putovanje obezbeđena su od donatora i niјedan dinar neće biti potrošen iz budžeta grada. Јedan od donatora bila јe i Јedinstvena Srbiјa od sredstava koјa ova stranka dobiјa na osnovu 5 poslanika u Parlamentu Srbiјe.

Ovo јe sedamnaesta godina da građani Јagodine i cele Srbiјe u organizaciјi Skupštine grada Јagodine odlaze u neku državu. Do sada јe kao deo delegaciјe u neku od država putovalo više od 60.000 ljudi i to u Austriјu, Grčku, Nemačku, Francusku, Rusiјu, Egipat, Bugarsku, Italiјu, Belorusiјu, Tursku, Rumuniјu...