ИЗДВАЈАМО

АКТУЕЛНОСТИ

АКТУЕЛНОСТИ - 14.09.2023.

ПАЛМА : У БРИСЕЛУ НЕМА "ПУНО СРЕЋЕ" САМО МУДРОСТ, ВУЧИЋ РАДИ У ИНТЕРЕСУ СРБИЈЕ И ГРАЂАНА СРБИЈЕ

Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма укључио се у програм Хепи телевизије из Ханиотија из Грчке где чека долазак делегације из Србије од 1180 чланова, који долазе у организацији Скупштине града Јагодине, а о трошку донатора.

"Обично када се дешавају преговори у Бриселу каже се "Желим пуно среће", ту среће нема, само мудрост да примењује наш председник Александар Вучић као и до сада. Нема среће код Шолца и Макрона који не применују међународно право. Сигуран сам да ће, као и до сада Вучић донети одлуке у интересу државе Србије и грађана Србије" изјавио је председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма за Хепи телевизију у укључењу из Ханиотија где чека долазак делегације из Србије од 1180 људи, у организацији Скупштине града Јагодине, а о трошку донатора.

ОПОЗИЦИЈА КРИТИКУЈЕ ПАРИЗЕР, А ШТА ЋЕ ОНИ ДА ПОНУДЕ, СУВИ ВРАТ. ОПОЗИЦИЈА НЕ НУДИ НИШТА

"Опозиција у Србији критикује паризер, да сам знао да ће тиме да бави опозиција за све чланове наше делегације која долази у Грчку направили би сендвиче од паризера. Ми смо одрасли на паризеру. А та опозиција што критикује паризер, шта ће они да понуде, суви врат. Они не нуде ништа као и до сада" казе Марковић.

ВЕЧЕРАС ПОЛАЗИ, А СУТРА У ХАНИОТИ СТИЖЕ НАША ДЕЛЕГАЦИЈА ОД 1180 ЉУДИ

"Вечерас ће из Јагодине и других градова Србије кренути делегација од 1180 људи у организацији Скупштине града Јагодине, а о трошку донатора. У делегацији су медицински радници из 20 градова и општина Србије. Ми смо ове године довели 1200 људи јуна месеца у Ханиоти и сад 1180 и то је укупно 2380, плус смо водили у Беч 350 студената и све то заједно је 2730, о трошку донатора, а један од донатора је Јединствена Србија од пара које добија из буџета на основу 8 посланика у Скупштини Србије. У делегацији је 300 људи који никада ниси били у Грчкој, а њих 200 никада није било на мору. Не зато што нису имали пара, али то су пољопривредници који увек имају преча посла на њиви и у штали од одмора" рекао је Драган Марковић Палма у укључење у Хепи ТВ из Ханиотија где чека долазак делегације из Србије.