ИЗДВАЈАМО

АКТУЕЛНОСТИ

АКТУЕЛНОСТИ - 13.03.2022.

ПРЕДИЗБОРНА ТРИБИНА ЛИСТЕ ИВИЦА ДАЧИЋ - ПРЕМИЈЕР СРБИЈЕ КОАЛИЦИЈЕ СПС- ЈЕДИНСТВЕНА СРБИЈА - ЗЕЛЕНИ СРБИЈЕ У ЈАГОДИНСКОМ НАСЕЉУ КОЛОНИЈА

У препуној сали Дома културе у Колонији коалиција СПС, Јединствене Србије, Зелених Србије одржала је предизборну трибину.

Лидер Јединствене Србије, председник Скупштине града Јагодина и народни посланик Драган Марковић Палма изјавио је да је насеље Колонија инфраструктурно развијеније од 90% насеља у Србији, да се јагодинска привреда интензивно развија, да се отварају четири нове фабрике у којима ће радити 1200 нових радника али да ће инсистирати на томе да плате радника не буду мање од 50000 динара. Марковић је истакао да Ивица Дачић и он никада неће гласати за признавање тзв. "независног Косова ". Марковић је позвао мештане Колоније да на председничким изборима гласају Александра Вучића а на парламентарним да гласају за листу број 2, ИВИЦА ДАЧИЋ - ПРЕМИЈЕР СРБИЈЕ.

Мештани Колоније дошли су да пруже подршку листи за парламентарне изборе, која ће се наћи под редним бројем 2, ,,ИВИЦА ДАЧИЋ- ПРЕМИЈЕР СРБИЈЕ” на предстојећим парламентарним изборима 3.априла 2022.год.