ИЗДВАЈАМО

АКТУЕЛНОСТИ

АКТУЕЛНОСТИ - 19.06.2024.

17 ГОДИНА КАКО ГРАЂАНИ ЈАГОДИНЕ И ГРАЂАНИ ИЗ ЦЕЛЕ СРБИЈЕ СА ПАЛМОМ ПУТУЈУ У НЕКУ ДРЖАВУ

Делегација од 310 чланова у организацији Скупштине града Јагодине, коју предводи Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије, народни посланик, председник СГ Јагодина отпутовала је синоћ за Грчку.

Делегацију чини 92% Јагодинаца и то: лекари, здравствени радници, просветни радници, васпитачи, пољопривредници, представници разних удружења, удружење Слатки осмех-произвођачи колача, привредници, спортисти, студенти и пензионери који ће боравити 5 дана у грчком летовалишту Агиа Триада.

Средства за ово путовање обезбеђена су од донатора и ниједан динар неће бити потрошен из буџета града. Један од донатора била је и Јединствена Србија од средстава која ова странка добија на основу 5 посланика у Парламенту Србије.

Ово је седамнаеста година да грађани Јагодине и целе Србије у организацији Скупштине града Јагодине одлазе у неку државу. До сада је као део делегације у неку од држава путовало више од 60.000 људи и то у Аустрију, Грчку, Немачку, Француску, Русију, Египат, Бугарску, Италију, Белорусију, Турску, Румунију...