ИЗДВАЈАМО

АКТУЕЛНОСТИ

АКТУЕЛНОСТИ - 30.05.2023.

ДЕЛЕГАЦИЈА КОЈУ ПРЕДВОДИ ДРАГАН МАРКОВИЋ ПАЛМА ПРЕДСЕДНИК ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ, НАРОДНИ ПОСЛАНИК, ПРЕДСЕДНИК СГ ЈАГОДИНА И ПОЧАСАНИ КОНЗУЛ ГРЧКЕ У СРБИЈИ ОД 1.200 ЧЛАНОВА ОТПУТОВАЛА ЈЕ СИНОЋ ЗА ГРЧКУ И БОРАВИЋЕ 5 ДАНА У ГРЧКОМ ЛЕТОВАЛИШТУ ХАНИОТИ

Делегација  од 1.200 чланова из 49 градова и општина Србије о трошку донатора и средстава Јединствене Србије, која ова странка добија на основу осам народних посланика у Парламенту Србије, отпутовала је у грчко летовалиште Ханиоти где  ће боравити од 29. маја до 3. јуна. Делегацију ће чине привредници, пољопривредници, чланови градских и сеоских месних заједница, свештеници СПЦ у Јагодини, здравствени радници Опште болнице и Дома здравља у Јагодини, здравствени радници разних болница, клиника и института из Србије, чланови бројних удружења из Јагодине, Црвеног крста и новинари.
Ово је седамнаеста година да грађани целе Србије у организацији Скупштине града Јагодина одлазе у неку државу. До сада је бесплатно у неку од држава путовало око 53 хиљаде Јагодинаца.