ИЗДВАЈАМО

АКТУЕЛНОСТИ

АКТУЕЛНОСТИ - 17.03.2021.

ПАЛМА : ДА СЕ ЈА ПИТАМ ОД НАРЕДНЕ СУБОТЕ СВАДБЕ УЗ ПОШТОВАЊЕ ЕПИДЕМИОЛОШКИХ МЕРА

„Да се ја питам већ од наредне суботе би дозволио организовање свадби у Србији уз поштовање епидемиолошких мера. Епидемиолози процењују да ће пандемија корона вируса трајати још две године. Мере поштовати да, али живот мора да траје. И због тога ја би отворио угоститељске објекте, да раде уз поштовање свих мера, које подразумевају маске и дистанцу и вратио би ношење заштитних рукавица, јер се вирус и преко руку преноси. Што се свадби тиче, ви знате да код нас људи за свадбу гаје јагње и прасе, а сада је то јагње већ ован који може да иде само у купус. У Србији је прошле године 50 000 људу више умрло него што је рођено. Ми ако овако наставимо бићемо врло брзо национална мањина у својој држави. Без породице и без деце нема живота, а у Србији, посебно у ујутрашњости, људи живе да ожене сина или удају ћерку“, поручио је председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма гостујући у Јутарњем прогаму Хепи телевизије.

СВЕТСКА ФАРМАЦЕУТСКА МАФИЈА ДИКТИРА ПРАВИЛА ИГРЕ

„ И шта хоће ова Европска комисија ? Да тражи неке пасоше којима ће моћи да се путује само са неким вакцинама, а са другима неће. Па где то има ? Да ли може нека вакцина да изађе из производње и из неке државе, а да није проверена ? Наравно да не може. И сада су смислили да једна од тих вакцина има озбиљне нус појаве, а то је АстраЗенека. Пре су говорили да неке вакцине не треба да приме они који хоће да имају деце. То једноставно није тачно и све то пласира светска фармацеутска мафија. Ми једноставно морамо да се вакцинишемо, ако мислимо да се вратимо у нормалан живот“, сматра Марковић.

ГДЕ ЈЕ „УКА И БУКА“ ТУ НЕ ДОЛАЗЕ ИНВЕСТИТОРИ, ДОЛАЗЕ У СРБИЈУ КОЈА ЈЕ СТАБИЛНА И СИГУРНА

„Ја никада не ласкам Вучићу. Нудио ми је да будем министар, не требају ми ни посао, ни кола, нико из моје продице не ради у државним предузећима и мени не треба Вучић да ми нешто лично помаже, али ми треба Вучић као председник државе која предњачи као што данас предњачи Србија. И зато га данас нападају и Црна Гора и Хрватска и Босна и Херцеговина. Шта смо ми скривили Црној Гори ? То што смо економски изнад њих и што имамо вакцине, а они немају. Они су члан НАТО пакта, па нека им донесу бомбе и нека се бомбама вакцинишу. Тако и Босна и Херцеговина где је нон стоп нека „ука и бука“. У таквој ситуацији неће да дођу инвеститори, а у Србију долазе јер је у Србији и политичка стабилност и економска сигурност“, каже Марковић.

ЈА НИСАМ ЗА НАПАДЕ, ЈА САМ ЗА ТАКМИЧЕЊЕ ДЕЛИМА

„А што се тиче опозиције у Србији нису ови из Европе глупи. Они могу да имају емоције према неком лично из опозиције у Србији, па тај неко из опозиције може да добије неку кинту од њих за карту за „биоскоп“, а карта „кошта“ око милион евра. Па онда та опозиција стално напада власт и своју државу и жели да поремети односе у Србији. Ја нисам за нападе, ја сам за такмичење, да видимо „пријатељу“ шта су твоја дела док си био и шта су моја дела док сам. Шта ти обећаваш, а шта ја обећавам за будућност и да ли ће грађани веровати ономе што обећава или ономе што показује резултате“, рекао је председник Јединствене Србије.