ИЗДВАЈАМО

АКТУЕЛНОСТИ

АКТУЕЛНОСТИ - 03.04.2022.

ПАЛМА: ЛИСТА ИВИЦА ДАЧИЋ - ПРЕМИЈЕР СРБИЈЕ ПОБЕДИЛА ЈЕ У ЈАГОДИНИ

Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма је поводом протеклих избора дао изјаву за јавност.

"Желим да се захвалим грађанима Србије који су нашој листи ИВИЦА ДАЧИЋ - ПРЕМИЈЕР СРБИЈЕ дали велику подршку и велики број гласова на данашњим изборима.

И док се у Србији још пребројавају гласови могу да кажем да је наша листа за парламентарне изборе ИВИЦА ДАЧИЋ - ПРЕМИЈЕР СРБИЈЕ испред коалиције СПС - ЈЕДИНСТВЕНА СРБИЈА - ЗЕЛЕНИ СРБИЈЕ победила у Јагодини са освојених око 12000 гласова. На другом месту је Српска напредна странка.

Желим да кажем једно велико хвала мојим Јагодинцима јер је то више него дупло већи резултат него на прошлим изборима за Народну Скупштину Републике Србије.

Хвала грађанима Србије што верују нашој коалицији која траје пуних 14 година а посебно велико хвала мојим Јагодинцима који су нам увек давали велико поверење на локалним изборима али никада до сада нисмо добили оволико гласова на републичким изборима.

Обећавам да ћемо наставити да радимо у смеру у којем смо радили и до сада, са још више снаге и енергије, а када је у питању будући премијер Србије Ивица Дачић, будите сигурни да ће својим знањем, искуством и посвећеношћу дати велики допринос решавању проблема изазваних светском економском кризом као и да ће успешно водити у дипломатском смислу Србију у изузетно компликованој геополитичкој ситуацији у свету.

Желим да се захвалим мојим Јагодинцима јер су се масовно одазвали мом позиву да гласају за Александра Вучића на председничким изборима, и желим да

честитам

председнику Александру Вучићу на великој изборној победи на председничким изборима" рекао је Марковић.