ИЗДВАЈАМО

АКТУЕЛНОСТИ

АКТУЕЛНОСТИ - 12.07.2021.

ПАЛМА : “МА КАКВА АЛБАНИЈА, ЈЕЛ СЕ ВИ ТО ЗАФРКАВАТЕ СА МНОМ – НА ОДМОР ИДЕТЕ ТАМО ГДЕ ВАС ВОЛЕ ”

“Они грађани Србије који за одмор не желе да иду ван Србије, нека свој годишњи одмор проведу у српским туристички центрима као шту су Јагодина, Врњачка Бања, Златибор, Стара планина, Соко Бања, Нишка Бања, Пролом Бања и слично, а они који желе да иду ван Србије нека одмор проведу у пријатељским земљама као што су Грчка или Египат. Ја у Црну Гору као туриста нећу да идем. Немам ништа против Црне Горе, Црногорци су добар народ и они нису за политку коју проводе Мило Ђукановић и Здравко Кривокапић. Грађани Србије нека одлуче где ће ко да иде на одмор, али Црна Гора је прва признала независност Косова, гласала да Косово уђе у УНЕСКО и ИНТЕРПОЛ и гласала да се у Сребреници десио геноцид”, изјавио је председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма за ТВ Прва у укључењу из Паралије где се налази у радној посети. А на питање шта мисли о летовању у Албанији Марковић је рекао : “Ма каква Албанија, јел се ви то зафркавате са мном, на одмор идете тамо где вас воле”.

ВОДИМ 1000 ПОЉОПРИВРЕДНИКА У ПАРАЛИЈУ КРАЈЕМ АВГУСТА И ПОЧЕТКОМ СЕПТЕМБРА – УСЛОВ ЈЕ ДА ГРЦИ ДОЗВОЛЕ МУЗИКУ УЖИВО

Драган Марковић је рекао да у Паралији договара цене за долазак 1000 пољопривреника из целе Србије крајем августа и почетком септембра. “Новац за ту сврху, за долазак 1000 пољорпивредника из целе Србије у Паралију биће уплаћен са рачуна Јединствене Србије. Јединствена Србија, као парламентарна станка добија паре из буџета који пуне грађани и те паре на тај начин желимо да враћамо грађанима. Тај новац не желимо да користимо у предизборној кампањи за оловке и упаљаче, као што раде неке опозиционе странке у Србији.

То више не пролази. Гласа се за дела, као што ради највећа странка у Србији и њен председник и председник Србије Александар Вучић, а Јединствена Србија и СПС им помажемо. Критеријум за одлазак неће бити ко је већи или мањи пољопривредник, већ ће ићи и они који имају 30 крава и 200 оваца и они који имају 2 краве и пет оваца. Критеријум ће бити да иду они који до сада нигде нису путовали. Водимо господу пољопривредне произвођаче, јер та господа хране Србију, То нису сељаци, то су господа. Ја ових дана у Паралији разговарам са власницима хотела о њиховом боравку овде и треба да добијемо привилеговане цене, јел није исто када неко долази 30 година овде као ја и неко ко дође први пут. Очекујемо да Грци од првог августа укину меру која је сада на снази да није дозвољена уживо музика, јер ми смо народ који воли музику. Уколико се то не деси одложићемо то путовање за нека боља времена”, рекао је Марковић.

ЈЕДИТЕ НАШЕ ЈАБУКЕ ПЕТРОВКЕ, А НЕ УВОЗНЕ

“Свима који данас славе желим срећну крсну славу Светог Петра и Павла, а посебно грађанима Јагодине, јер данас је слава нашег града. Извињавам се мојим јагодинцима што данас нисам тамо али ја и овде радим за њих. И ја највше волим да једем наше српске јабуке петровке, оне су најслађе и моја порука свима у Србији је “једите наше јабуке петровке, а не увозне јер све што је из Србије је најбоље”, поручио је Марковић.