ИЗДВАЈАМО

АКТУЕЛНОСТИ

АКТУЕЛНОСТИ - 15.05.2021.

ПАЛМА : ОД ПОЧЕТКА ОВЕ ИЗМШЉЕНЕ АФЕРЕ ГОВОРИМ ДА МАРИНИКА ТЕПИЋ ЛАЖЕ, А САДА ЈЕ ТО ПОТВРДИЛО И ТУЖИЛАШТВО. СВЕ ЊЕНЕ ЛАЖИ НИСАМ ДЕМАНТОВАО ЈА, НЕГО ИНСТИТУЦИЈЕ И ОСОБЕ КОЈЕ ЈЕ ПОМИЊАЛА

„Од када је дипломирани и патолошки лажов измислила ову аферу ја сам говорио да Мариника Тепић све лаже. Њу је јуче само два сата након што је дала изјаву испред Тужилаштва у Краљеву, да јој је тужитељка дала максимално обећање да ће учинити све да овај предмет преузме Тужилаштво за организовани криминал у Берограду, иако нема предмета, има само предистражног поступка, демантовало то исто Тужилаштво саопштењем да није било разговора на тему пребацивања надлежности на друго јавно тужилаштво, те да поступајући заменик јавног тужиоца ни у једном тренутку током разговра није давао изјаве везане за промену надлежности овог тужилаштва. Поред тога, патолошког лажова Маринку Тепић и председницу њене странке у Јагодини демантовала је званичним саопштењем и Полицијска управа у Јагодини, да нису тачни њихови наводи о обијању стана те Ђиласове председнице у Јагодини, а обијање стана је демантовао и њен син. Бисерка Јаковљевић, мајка малолетног детета, које је на најсрамнији начин помњала Мариника Тепић, додуше не по именима, али је одмах и полицији било јасно о коме се ради, јер је случај пријављен прошле године, демантовала је патолошког лажова Маринику Тепић да су снимци малолетног детета пронађени у мобилном телефону „најближе Палмине сараднице“ и рекла да су снимци пронађени не у њеном телефону, већ у телефону једне жене из опозиционе групације, сестре од стрица председника те опозиционе групације у Јагодини, за шта је Бисерка Јаковљевић поднела тужбу, а та жена је била притворена и одузет јој је мобилни телефон. Патолошке лажове Маринику Тепић и Санду Рашковић Ивић демантовао је професор Роберто Вералди, почасни конзул Србије у Италији, који је у званичном писму навео да му је једина непријатност у Јагодини била гласна музика и захвалио се домаћинима на гостопримству. Маринку Тепић и самог себе демантовао је и Мића Јованвић власник Мегатренд унверзитета, који је касније објаснио да је био љут на мене и да је зато рекао то што је рекао и потврдио да тога није било. И коначно сам тај криминалац заштићени сведок дао је исказ у полицији у Београду, а ја питам Маринику Тепић зашто није саопштила шта је тај криминалац рекао у полицији и да ли је рекао исто као на конференцији за новинаре од које је кренула ова измишљена афера. Мариника Тепић лаже чим зине и она је дипломирани патолошки лажов. Нисам је ја демантовао, него институције и особе које је наводила“, изјавио је данас председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма, гостујући на Хепи телевизији додавши да ће све ово заврштии тако што неће бити изјава ниједног од тих седам сведока које је навела, осим овог криминалца Бранислава Радосављевића, јер их једноставо нема и неће бити изјава жртава, јер нема жртава, а алиби лажова Маринике Тепић ће бити да се жртве и сведоци плаше. „Моје вредности су породица, деца, унуци, моји јагодинци и грађани Србије. И то када ми неко са лажима дирне, надрљао је, не од мене лично, али од институција сигурно, јер ко тако лаже мора у затвор“, истакао је Марковић.

ТРАЖИЋУ ПСИХИЈАТРИЈСКО ВЕШТАЧЕЊЕ МАРИНИКЕ ТЕПИЋ И ЊЕНЕ ФУНКЦИОНЕРКЕ У ЈАГОДИНИ

„Ја ћу службено да тражим од полиције и Тужилаштва да се изврши вештачење о здравственом стању особа које толико лажу, а то су Мариника Тепић и председница Ђиласова странке у Јагодини. То ћу већ у понедељак тражити од надлежних институција да се види да ли су те особе психички здраве. Било која патологија је тешко психичко стање, као што су патологија у смислу крађе или лагања. И да након тога надлежна институција саопшти какво је њихово здравствено стање“, рекао је Марковић.

ИГОРЕ ЈУРИЋУ КАЖИ КО ЈЕ ПОЛИТИЧАР ПЕДОФИЛ

„Ја сада позивам Игора Јурића да изађе и да каже ко је тај политичар педофил. Ја знам да нисам ја, али он треба то да каже јавности. Ја њега разумем, он је велика жртва, њему су убили дете и разумем његову бол и патњу, али ја молим господина Јурића да саопшти име тог политичара педофила, да се не доводи у заблуду јавност у Србији и то сада злоупотребљавају ови Ђиласови лажови“, казао је Марковић.

ДА ЛИ ЂИЛАС ИМА ВЕЗЕ СА ГРУПОМ БЕЛИВУКА

„Ђиласу је место у затвору. Прво због силеџијства и насилништва над својом породицом, над женом, децом и тастом. То не кажем ја, то каже његова бивша жена у званичној и потписаној изјави, где је чак навела да јој је рекао „одрубићу ти главу“. То су термини ове криминалне и злочиначке групе Беливука и треба да се види да ли Драган Ђилас има везе са том групом Беливука јер употребљавају исте термине“, казао је Марковић.