ИЗДВАЈАМО

АКТУЕЛНОСТИ

АКТУЕЛНОСТИ - 25.06.2021.

ПАЛМА: ОПОЗИЦИЈА ПОЧЕЛА ДА СПРОВОДИ СВОЈ КРВАВИ ПЛАН

"Монструозни план који је Мариника Тепић пре неки дан најавила, да ће у Србији падати главе и да ће тећи крв улицама, користећи при том термине Драгана Ђиласа који је и својој бившој супрузи Иви Ђилас, претио речима "одрубићу ти главу", опозиција је данас почела да спроводи у дело. По први пут верујем ће Ђилас и његова плаћеница Мариника Тепић, који годинама уназад изговарају највеће лажи о политичарима у Србији и грађанима Србије, истрајати у својој намери.

Наиме прво су јутрос дошли у зграду председништва Србије желећи да испровоцирају председника и изазову физички контакт али су се ипак изненадили када је председник Вучић сам сишао испред те "храбре" петорке. Када се такве ствари дешавају председнику Републике шта онда могу очекивати обични грађани "изјавио је председник Јединствене Србије, народни посланик и председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма.

Тај крвави план изазивања нереда, провоцирања и претњи настављају и вечерас тако што најављују преко профила Странке слободе и правде долазак Ђиласових криминалаца у село Кончарево, село у коме живимо моја породица и ја. Ђилас шаље своју криминалну пешадију испред моје куће. Наравно, Драган Ђилас се по свом добром обичају крије. Када пласира лажи крије се иза Маринике Тепић а када прети насиљем крије се иза своје криминалне братије.

Престани више да се кријеш Драгане Ђиласе, иза женских сукњица, криминалаца и иза својих милиона. Звао сам те на ТВ дуел, звао сам те да идемо на полиграф али ти си изабрао оно што највише волиш а то је насиље. Немој више да се кријеш Ђиласе већ дођи сутра ти лично а не да шаљеш своју пешадију поручио је Марковић.