ИЗДВАЈАМО

АКТУЕЛНОСТИ

АКТУЕЛНОСТИ - 11.05.2021.

ПАЛМА ТУЖИО СИНА ПРЕДСЕДНИЦЕ ЂИЛАСОВЕ СТРАНКЕ У ЈАГОДИНИ ЗБОГ ЛАЖНОГ ПРИЈАВЉИВАЊА У ВЕЗИ ОБИЈАЊА СТАНА

Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије, народни посланик и председник Скупштине града Јагодине данас је тужио и сина Катарине Јокић, председнице Ђиласове странке у Јагодини због лажног пријављивања. Наиме дотични је Полицијској управи у Јагодини 01.05.2021. године пријавио обијање стана. Полиција је одмах изашла на лице места како би утврдила чињенице и околности.. На лицу места полиција је затекла закључана врата, која је откључао син Катарине Јокић који је обијање и пријавио. Криминалистичко - техничким прегледом врата нису уочени трагови одбијања. Син Катарине Јокић је рекао да је у стану све како је било. Другим речима никаквог одбијања стана није било.

Међутим Катарина Јокић и Мариника Тепић су одмах на своје друштвене мреже и у медије пласирале вест како се врши притисак на чланове Ђиласове странке у Јагодини, како је одбијен стан Катарине Јокић. Нити је било одбијања стана, нити је стан Катарине Јокић већ њене мајке.

По старој уобичајеној навици Мариника Тепић у јавност пласира своје лажи. На тај начин је по ко зна који пут покушала да облати Драгана Марковића Палму говорећи како се ето врши притисак на сведоке и застрашивање, Ово је само још једна у низу лажи Маринике Тепић и зато је Марковић данас пустио кривичну пријаву надлежном тужилаштву за лажно пријављивање. Да подсетимо да је Мариника Тепић прво слагала да је на скандалозној конференцији за штампу коју је организовала слагала да је њен лажни сведок инсајдер који је радио за Марковића у његовом хотелу. Нити је радио за Палму нити је поменути хотел Палмин а испоставило се да је лажни сведок функционер Ђиласове странке и криминалац који је више пута хапшен и осуђиван. Слагала је и да жене се жене у Јагодини запошљавају тако што добију телефон за дружење за шта су је тужиле 393 жене. Подржала је лажи Санде Рашковић Ивић и Миће Јовановића такође. Оваквом маниру лагана ради стицања политичких поена и блаћења неистомишљеника мора се једном за свагда стати на пут и зато је и за овај случај пуштена кривична пријава за лажно пријављивање.