ИЗДВАЈАМО

АКТУЕЛНОСТИ

АКТУЕЛНОСТИ - 14.04.2021.

ПАЛМИ УКАЗАНА ВЕЛИКА ЧАСТ У ХУРГАДИ. НА РАМАЗАН ГОСТ У КУЋИ ВЛАСНИКА ЛАНЦА ХОТЕЛА ТИТАНИК И АЛИБАБА

Рамазан је највећи муслимански празник, а када вас неко на тај дан, на дан почетка Рамазана угости у својој кући, онда је то у муслиманском свету част и поштовање највишег нивоа. Председника Јединствене Србије Драгана Марковића Палму угостио је на дан почетка Рамазана један од највећих привредника у Египту Самех Хеведа, власник ланца хотела Титаник и Алибаба, који имају у Хургади 5000 соба и то су хотели са свим садржајима од Аква паркова до спортских терена. "Ја се пуно захваљујем мом домаћину Самеху што је нашу петочлану делегацију позвао да будемо гости у његовој кући у Хургади, на почетку прославе највећег муслиманског празника Рамазана. Имали смо прилике да видимо како муслимани у Египту дочекују свој празник и шта је на њиховом менију. Разговарали смо и о економској сарадњи, имајући у виду да је наш домаћин привредник 40 година и да је његов отац такође био привредник у власник хотела. Разговорали смо, не само о туризму и хотелијерству, него и о томе како да се из Србије извезе што више производа у Египат. Ја сам на дочеку 2020. године у Хургади, управо у његовом хотелу Титаник добио Оскар популарности као најпопуларнији странац у Хургади. Он је био једном у Јагодини, а ја три пута у Хургади. За сада води као домаћин са 3:1, а ја не волим да не побеђујем и зато очекујем нашег данашњег домаћина већ у јулу месецу у Јагодини. Велико Вам хвала што сте нам указали овакву част", рекао је Марковић у кући Самеха Хеведе.

САМЕХ ХЕВЕДА: ВЕОМА САМ ЗАИНТЕРЕСОВАН ДА ГРАДИМ ХОТЕЛ У СРБИЈИ

Захваљујући се Драгану Марковићу Палми што је прихватио његов позив власник ланаца хотела Титаниц и Алибаба, господин Самех Хеведа је рекао да се радује сваком виђењу са Марковићем, јер јер то прилика да разговарамо о бизнису. "Веома сам заинтересован да изградим неки хотел у Србији и веома брзо почињемо студију о томе. Долазим у Србију у јулу" изјавио је Самех Хеведа.

На вечери поред Драгана Марковића Палме били су и потпредседница Народне Скупштине Републике Србије, народни посланик Марија Јевђић, народни посланик Живота Старчевић, Југослав Вукадиновић, амбасадор Србије у Египту и Горан Милосављевић, начелник Поморавског округа