ИЗДВАЈАМО

АКТУЕЛНОСТИ

АКТУЕЛНОСТИ - 18.05.2021.

ПАЛМА : ЂИЛАСЕ И МАРИНИКА БИРАЈТЕ ТВ ДУЕЛ. ЈА САМ ПРОТИВ ВАС ДВОЈЕ

Зато што у лажној "афери Палма" нема случаја, зато што налогодавац прљаве кампање против мене Драган Ђилас и извођач прљавих радова Мариника Тепић нису поднели кривичну пријаву против мене, нити ће јер знају да је све што су рекли о мени лаж, зато позивам Драгана Ђиласа и његову радницу Маринику Тепић на ТВ дуел, било када на било којој телевизији. Они све време лажу свесно да би скренули пажњу са истине о њиховој пљачки Србије, да би скренули пажњу са истине да је Драган Ђилас човек који је склон породичном насиљу, зато читаву аферу воде искључиво гнусним лажима и искључиво преко медија игноришући институције државе Србије.

Они против мене нису поднели кривичну пријаву али сам зато ја сам отишао у Тужилаштво и тражио да се истраже њихове лажни наводи.

Тиме желим једном за свагда да скинем сваку сенку сумње коју су покушали да ми накаче путем ове гнусне афере, кроз коју ме провлаче по медијима. Да једном за свагда престане ово залуђивање грађана Србије њиховим измишљотинама. Једини мој услов је да у дуелу учествује Драган Ђилас јер он стоји иза овог блаћења мене и моје породице. Наравно да имам што шта да кажем и Мариники Тепић у вези њених гнусних лажи, али ТВ дуелу мора присуствовати и Драган Ђилас, јер је време да престане да се крије иза Маринике. Ја сам породичан човек, домаћин, типичан представник Србије коју ви презирете и коју желите да изопачите и уведете у свој круг покварености. То вам нећу дозволити јер сам човек из народа и признајем суд народа и институције ове државе а не суд Драгана Ђиласа и Маринике Тепић.

Време је Ђиласе да се погледамо у очи.